Vacanta Pe Yacht

Destinatii

Descopera destinatiile din Insulele Ionice

Navigând din PREVEZA

Ușor accesibil portul Preveza este locul perfect pentru a incepe sa descoperiți Insulele Ionice.

Există trasee cu yachtul pe care poți naviga în ape calme și poți descoperi insule superbe ,  frumoase de toate formele și dimensiunile, mările albastre limpezi, plaje premiate, priveliști uimitoare , monumente antice și bucătărie de top.

Aruncă o privire la recomandările noastre pentru inspirație!

Vacanta de neuitat.

Asteptam la bord grupuri de prieteni și familii care doresc să se bucure de activități de vară in  unele dintre cele mai populare locatii grecești intr-un mod de vis . Cei care caută o vacanță mai activă se pot bucura de scufundări și înot în albastrul Mării Ionice. Pasionații de navigație se vor bucura de apele sigure, cu o provocare ocazională dacă vântul se ridică. Cel mai bun moment al anului pentru navigație: din mai până în septembrie

Nu e necesara nici o calificare de yachting sau experiența anterioara de navigatie pentru o vacanta pe yacht cu capitan. Vacanta pe velier cu skipper este solutia perfecta pentru toata lumea , de la grupuri tinere amatoare de distractii pana la familiile cu copii care doresc sa traiasca experienta unei vacante de neuitat  in Grecia, fara presiunea de a avea grija de barca.

 O vacanta pe yacht cu vele cu skipper / capitan ,este de asemenea, cea mai buna optiune daca sunteti in cautarea unei vacante relaxante si doriti sa descoperiti insulele grecesti Corfu, Lefkada, , Kefalonia, Zakintos fara griji. Veni-ti la bordul yachtului nostru … relaxati-va si bucurati-va de calatorie.

Vacanta pe Yacht

Vacanta pe Yacht

Vacanta pe Yacht

Vacanta pe Yacht

Contact

Aveti intrebari? Nu ezitati sa ne contactati

Locatie

Telefon

Email

contact@vacantapeyacht.com

Program

Luni - Sambata 10:00 - 18:00

Solicita o rezervare

Cere
Oferta

Deschide Chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button